V naší nabídce jsme využili všech dostupných dodavatelů z okolí, kteří jsou významnými producenty regionálních potravin a většinou i  eko farmami. Naše rodina je vyučena v oboru což je také důležitým kritériem v poskytování služeb. Jsme členem Asociace hotelů a restaurací České republiky.

Maso a masné výrobky nám dodává farmář Milan Novotný – řeznictví Hrochův Týnec, hovězí maso pochází z jeho chovu v té nejvyšší kvalitě. V čisté přírodě v Mezihoří chová francouzské masné plemeno PARTHENAISE . V naší nabídce jsou i jídla ze skotského náhorního skotu, který se nám pase  za restaurací. Vepřové maso pochází ze šlechtěného plemene DUROC           z Lanškrouna. Kuřecí maso chovají na Vysočině ,na farmě rodiny Němcovy, stejně jako králičí maso, které je  z Ratibořic z Kočárovy farmy.

Čerstvý sýr je z farmy paní Černilové z Licibořic, přímo u ní můžete také ochutnat velkou nabídku čerstvých sýrů jak z kravského tak i z kozího mléka a její vynikající kozí zmrzku.

Pro brambory si jezdíme sami do zelinářství Samuhel z Platěnska.

Už jste ochutnali naši kávu ze soukromé pražírny pana Sýkory z Pardubic ? Čerstvě pražená, čerstvě mletá.

Ideální na posílení organismu Sudličkova slivovice, hruškovice a originální ořechovka, ta vždy pozvedne náladu. Z Hrobic..

Zkrátka Vám přinášíme to nejlepší z regionu Chrudim, Pardubice a Vysočiny.